HVOR, NÅR OG HVORDAN


 

Navy Race OCR er et løp som arrangeres i maritime omgivelser, på Karljohansvern i Horten. Løpet passer for alle som vil teste grensene sine, både på land, til vanns og i skogen. Løypa er åtte km lang, med 30 ulike hindre. Ikke la hindrene stoppe deg fra å delta, det vil være alternative øvelser man kan velge hvis hinderet er for vanskelig. Navy Race er gjennomførbart for alle!

 

_64A0161.jpg

START-TID

OG ANDRE KLOKKESLETT

STARTTID OG ANDRE KLOKKESLETT

Start-tid KIDS
Startene går klokken 17:30 (MINI), 17:45 (JUNIOR) og 18:00 (REKRUTT), fredag 07. august 2020.

Start-tid Navy Race
Puljene starter fortløpende med 5 min mellomrom,  fra kl 10:00, lørdag 08. august 2020.
Starttider og puljer finner du ved å klikke her >>

Pre-Race Bootcamp
Det første hinderet, i år som hvert år, finner sted FØR startstreken. Alle deltagere SKAL derfor stille i PreStart Bootcamp-Området 10 min før sin puljestart for å gjennomføre Bootcamp!


_R6I2245.jpg

OPPMØTESTED

OG PARKERING

OPPMØTESTED OG PARKERING

Oppmøtested, start og mål er ved Lokalhistorisk Senter på Karljohansvern - Kommandørkaptein Klincks vei 2.

Sekretariatet er plassert inne i Artelleriverkstedet , bak ubåten ved Marinemuseet - Kommandørkaptein Klincks vei 1.

Parkering er på HIP (Horten industripark). Det vil være skiltet tydelig. Følg anvisning fra parkeringsvaktene på området. Det er ca to minutters gange bort til startområdet/sekretariatet. Obs: Pga stor trafikk, anbefales deltagere og publikum som skal forlate arrangementet tidlig å parkere på utsiden av Karljohansvern, for å unngå lang ventetid.


navy_race-168.jpg

PRAKTISK INFO

FASILITETER OG SIKKERHET

PRAKTISK INFO

Fasiliteter
Målgang, start, sekretariat og toaletter vil være godt merket inne på arenaen. Vannstasjon i startområder og etter 4 km.

Funksjonærer, Sikkerhet og livreddere
Funksjonærer vil ha t-shirts eller vester med Navy Race OCR logo på. Norsk Folkehjelp er på plass med personell. Det vil også stå livreddere på land ved alle vannhinder, og dykkere i vannet ved hinderet KNM Narvik som sørger for sikkerheten holder øye med til svømmerne.


P8110185.jpg

STARTNUMMER

HENTING OG BRUK

Tidtagningsbrikke

Alle deltakerne får egen startbrikke, så du får din tid, uansett om du stiller alene eller på et lag.
NavyRace bruker Racetracker's tidtakings-system.

Brikkene kan hentes på selve løpsdagen, eller dagen før i sekretariatet. Brikkene må hentes senest èn time før egen start på løpsdagen. Hvis du IKKE rekker det, må du gi oss beskjed via nettsiden vår. 


_R6I1143.jpg

UTSTYR

HVA TRENGER JEG?

KLÆR OG UTSTYR

Du kan gjennomføre løpet i vanlig treningstøy, men det er verdt å tenke på at du skal mye opp og ned av vannet, og at det er fordelaktig å velge lette klær og fottøy som drenerer vann lett, slik at løpet ikke bli enda tyngre enn nødvendig. 

Det kan også være smart å kjøpe et par tynne gode hansker med god grepsoverflate for å beskytte hendene og få bedre grep. (Feks Mechanix-hansker er et rimelig og godt alternativ, og kan kjøpes på flere butikker, derav XXL)


_64A0303.jpg

HOTELL

TRENGER DU OVERNATTING?

HOTELL OG OVERNATTING

Kommer du langveisfra, eller ønsker rett og slett å tilbringe hele Navy Race-helgen i vakre Horten?

Gjennom vår samarbeidsparter Thon Hotels får du over 20% rabatt på hotellrom hos Thon her i Horten på Navy Race-helgen! Bare følg denne linken, og velg “avtalepris” på romtype, så får du et flott rom til super pris! Rabatten er gyldig på Thon Hotel Horten hele helgen 9.-11. august 2019.

Velkommen til Horten og Thon Hotels!


Capture.JPG

REGLEMENT

KRAV OG FORPLIKTELSER

Navyrace Reglement

  1. Alle deltakere på Navy race forplikter seg til å sette seg inn i reglementet, og følge det.

  2. All deltakelse er på egen risiko. Navy race som arrangør frasier seg alt ansvar for deltaker og dennes utstyr. Deltakerne bør ha forsikring som dekker dette.

  3. Løypa vil være tydelig merket, og det vil være funksjonærer som veileder gjennom hele løypa. Følg anvisninger fra disse. Funksjonærene har t-skjorter som viser tydelig at de er våre representanter.

  4. Påmeldingen er bindende, dvs at vi ikke betaler tilbake påmeldingsavgiften hvis du ikke kan delta. Arrangørene kan foreta endringer som de anser som nødvendig, men vil informere om dette via nettside/Facebookside. Ved en eventuell avlysning av løpet, vil kun påmeldingsavgiften refunderes.

  5. Vi har eget Navy race for kids, men åpner for deltakere under 18 år i det ordinære løpet. Dette skjer da etter søknad til arrangøren, og foresatte må selv ta ansvar for deltakeren. Kontakt oss via nettsiden i god tid før arrangementet.

  6. Navy race er et arrangement for alle. Vi forventer god sportsånd, ser du en deltaker som trenger hjelp, så hjelp!

  7. Navy race-deltakere som er påvirket av alkohol, eller andre ulovlige midler, vil bli diskvalifisert og bortvis.

  8. Ved deltagelse på NavyRace OCR samtykker du til at fotografier tatt av deg i tilknytning til arrangementet kan fysisk og digitalt distribueres og benyttes til promotering.