HVOR, NÅR OG HVORDAN


 

Navy Race OCR er et Hinderløp satt i militære omgivelser som skal passer for alle mellom 18 og 90 år. Start og mål er ved Hangar B på Karljohansvern Orloggsstasjon. Løpet foregår over 8km på land og i grunt og dypt vann. Man må komme seg forbi 30 ulike hindere! Men frykt ikke - det finnes alternative hindere og øvelser man kan ta dersom noen av utfordringene blir for vanskelige! Alle skal kunne gjennomføre Navy Race!

 

Tidslinje.jpg

PRIS FOR PÅMELDING

Jo tidligere du melder deg på, jo mindre koster det! The early bird gets the worm!

  • 499,- for de som melder seg på innen 15.oktober
  • 599,- for de som melder seg på innen  15.mars
  • 699,- for de som melder seg på mellom 15.mars og 03.august 
 
kjv.jpg

OPPMØTESTED OG PARKERING

Oppmøtested, start og mål er ved Hangar B på Karljohansvern - Nedre vei 32, 3183 Horten. Parkering er gratis, og det er rikelig med parkeringsplasser på området. 
Obs: Veiene stenges under selve arrangementet, så deltagere og publikum som skal forlate arrangementet tidlig anbefales å parkere på andre siden av kanalen, for å unngå å bli sperret inne. 

 
BannerBilde_07.jpg

PRAKTISK INFO

Fasiliteter
Skiftesone, målgang, start og toaletter vil være godt merket. 
Funksjonærer
Funksjonærer vil ha t-shirts eller vester med Navy Race OCR logo på.
Sikkerhet og livreddere
Norsk Folkehjelp er på plass med personell.
Det vil også stå livreddere på land som holder øye med svømmerne.

 

HENTING AV STARTNUMMER

Startnummer plukkes opp i adminiastrasjonsteltet senest 1t før starttid. Henvend deg til sekretariatet ved Hangar B på Karljohansvern.
Om du ikke har fått plass kan du komme ned og satse på at det er en plass ledig til deg, dette bør gjøres kl 08:00 når det åpner. Har du ikke mulighet til å hente startnummer innen tidene som er satt opp her, må du gi beskjed via vårt kontaktskjema.

 

KLÆR OG UTSTYR

Du kan gjennomføre løpet i vanlig treningstøy, men det er verdt å tenke på at du skal mye opp og ned av vannet, og at det er fordelaktig å velge lette klær og fottøy som drenerer vann lett, slik at løpet ikke bli enda tyngre enn nødvendig.