Asset 1.png

 

Denne dagen skal være barnas løp. Det skal være gøy, og alle skal føle mestring.
NavyRace Kids avholdes fredag 07. august 2020, altså dagen før voksenløpet.
Meld dere på, ta med venner, fotball-laget, håndball-laget, fettere og kusiner, naboer og klassekamerater. 


OM NAVY RACE KIDS
Hinderløype er like moro for de minste, så vi arrangerer også navy race kids for de yngste ocr'erne! Navyrace kids er for alle barn I alderen 5-15 år, med egne hinder.  Alle kan gjennomføre! Vi skal sørge for en dag full av smil, utfordringer og mestringsfølelse - for både store og små! Navy Race OCR gir barna en liten utfordring, som de fint vil mestre, for det er nemlig når vi beveger oss litt utenfor våre daglige vaner at vi vokser og utvikler oss!

Deltagelse i et hinderløp vil gi barna en god følelse etterpå, og mange beundrende klapp på skulderen. Vi er sikre på at de klarer det! Alle får deltagerpremie og skryt for vel gjennomført arrangement. Ta med venner, fotball- eller håndball-laget, fettere og kusiner, naboer og klassekamerater, og meld dere på!

MILITÆRT TEMA
På Navy Race får en solid dose av livet i grønt. Selve løpet skjer i militære omgivelser og hindere vil ha militært tema. Navy Race OCR gjennomføres på Karljohansvern Orlogsstasjon i Horten - Med sine kanoner, skyttergraver, krigsskip og ubåt er det den perfekte setting for et militærinspirert hinderløp. Dette blir rått og moro!

KLASSER, LØYPEKART OG PRAKTISK INFO
Navy Race KIDS er delt inn i tre aldersklasser: MINI er klassen for de mellom 5-7 år, JUNIOR er for de mellom 8-12 år, og REKRUTT er for de mellom 13-15 år. Husk at Navy Race kids arrangeres fredag 07.august, altså dagen før voksenløpet. Løypekart og praktisk info finner du under “Deltager-info” på toppmenyen.


OF8A5834.jpg
DSCF1460.jpg
OF8A6111.jpg
navy_race-37.jpg