Asset 1.png

 

Denne dagen skal være barnas løp. Det skal være gøy, og alle skal føle mestring.
Meld dere på, ta med venner, fotball-laget, håndball-laget, fettere og kusiner, naboer og klassekamerater. 


MILITÆRT TEMA
På Navy Race får en solid dose av livet i grønt. Selve løpet skjer i militære omgivelser og hindere vil ha militært tema. Navy Race OCR gjennomføres på Karljohansvern Orlogsstasjon i Horten - Med sine kanoner, skyttergraver, krigsskip og ubåter er det den perfekte setting for et militærinspirert hinderløp. Løpet skjer rundt kanontårn, over krigsskip, under ubåter, forbi torpedobåter, i skogen, i strandkanten og på dypet +++ Dette blir rått og moro!

MAT, DRIKKE OG UTSTYR
Det vil være salg av både mat og drikke for både utøvere og tilskuere på arenaen. Mat & Sånn vil selge mat og drikke, samt at Nocco og Barbell er på plass på Arenaen. Det vil også bli solgt diverse produkter og tjenester på arenaområdet, så her burde det være noe for alle!
 

OM NAVY RACE KIDS
Hinderløype er like moro for de minste, så vi arrangerer også navy race kids for de minste ocr'erne! Navyrace kids er for alle barn I alderen 5-17 år, med egne hinder for barn.  Alle kan gjennomføre! Vi skal sørge for en dag full av smil, utfordringer og mestringsfølelse - for både store og små! Navy Race OCR gir barna en liten utfordring, som de fint vil mestre, for det er nemlig når vi beveger oss litt utenfor våre daglige vaner at vi vokser og utvikler oss.

Å mestre deltagelse i et hinderløp vil gi barna en god følelse etterpå, og mange beundrende klapp på skulderen. Og vi er sikker på at de klarer det! Alle får deltagerpremie og skryt for vel gjennomført arrangement. Meld dere på, ta med venner, fotball-laget, håndball-laget, fettere og kusiner, naboer og klassekamerater. 
 

OF8A5834.jpg
DSCF1460.jpg
OF8A6111.jpg
navy_race-37.jpg