Asset 1.png

 

Denne dagen skal være barnas løp. Det skal være gøy, og alle skal føle mestring.
Meld dere på, ta med venner, fotball-laget, håndball-laget, fettere og kusiner, naboer og klassekamerater. 


OM NAVY RACE KIDS
Hinderløype er like moro for de minste, så vi arrangerer også navy race kids for de yngste ocr'erne! Navyrace kids er for alle barn I alderen 5-16 år, med egne hinder.  Alle kan gjennomføre! Vi skal sørge for en dag full av smil, utfordringer og mestringsfølelse - for både store og små! Navy Race OCR gir barna en liten utfordring, som de fint vil mestre, for det er nemlig når vi beveger oss litt utenfor våre daglige vaner at vi vokser og utvikler oss!

Å mestre deltagelse i et hinderløp vil gi barna en god følelse etterpå, og mange beundrende klapp på skulderen. Og vi er sikker på at de klarer det! Alle får deltagerpremie og skryt for vel gjennomført arrangement. Ta med venner, fotball-laget, håndball-laget, fettere og kusiner, naboer og klassekamerater, og meld dere på! 

MILITÆRT TEMA
På Navy Race får en solid dose av livet i grønt. Selve løpet skjer i militære omgivelser og hindere vil ha militært tema. Navy Race OCR gjennomføres på Karljohansvern Orlogsstasjon i Horten - Med sine kanoner, skyttergraver, krigsskip og ubåt er det den perfekte setting for et militærinspirert hinderløp. Dette blir rått og moro!
 

OF8A5834.jpg
DSCF1460.jpg
OF8A6111.jpg
navy_race-37.jpg