Over 14.000 bilder er ute!!

public.jpeg

NavyRace er et eventyr! Store mengder deltagere i alle aldere finner årlig veien gjennom 8km og 30 hindere på land og i vann. Klasbu, Fotomaskin og en horde av deres fotografer er til stede og dokumenterter løpet.

vår fotoside under «om navyrace» har vi samlet noen av de beste blinkskuddene, mens ALLE de 14.000 bildene av deg - og de du kjenner - finner du for en billig penge på www.fotomaskin.no

Du kan se alle fotoene gratis, og det er rimelig kostnad på kjøp med flerkjøpsrabatter opp til 50% 😊

100% av inntektene fra fotosalg går utelukkende og direkte tilbake til de som har påtatt seg den enormt omfattende jobben med organisering, redigering, distribuering, og ikke minst, fotografering av løpet - for å prøve å kompensere de for den fantastiske innsatsen de legger ned!

Så støtt disse flinke folkene som gjør denne enorme jobben, ved å kjøpe noen flotte bilder når du finner noe du liker!