S.E.A.L. - The only easy day was yesterday!

Årest deltagere i S.E.A.L.-klassen fikk smake at dette er snakk om mer enn bare OCR med vektvest.
Når vi velger å kalle opp en klasse etter en av verdens ledende gruppeR MED elite-soldater, så spøker vi ikke.

Ikke bare måtte deltagerne i S.E.A.L. gjennom flere repetisjoner, samt alternative og vanskeligere hindere - men vi brøyt også med all OCR-kotyme med den klare regelen: “S.E.A.L.’s har IKKE lov til å hjelpe hverandre underveis i løpet! “De var alene bak fiendens linjer!”

Og i likhet med de ekte NAVY S.E.A.L., som har sin legendariske B.U.D.S.-rekruttskole/opptaksperiode, måtte våre S.E.A.L.’s gjennom en ildprøve utenom det vanlige før de overhode fikk stille til start. Ved oppmøte fikk man automatisk 30 Burpees, mens for sent oppmøte ledet til både 50 og 100 burpees.. Og det var før rekruttperioden engang hadde startet! Enorme mengder burpees, pushups, situps, planke, hollows og squats stod på programmet. Test av disiplin, reaksjonsevne, motivasjon og psyke - samt rene styrke- og hurtighetstester - som trekk av biler og intervaller! Våre S.E.A.L.’s var gjennom større fysiske utfordringer på oppstillingsplass FØR løpet overhode startet, enn de fleste i ordinærklassen møtte gjennom hele dagen.

Og så - Rosinen i pølsa - 8km hinderløp med henholdsvis 10kg (herrer) og 5kg (kvinner) vektvest. Alene bak fiendens linjer - uten hjelp!

Vi gratulerer hardhausene som gjennomførte årets S.E.A.L., og utfordrer DEG til å prøve neste år! Men merk: Dette er KUN for de veldig godt trente. Stiller du til start i S.E.A.L. bør du være i meget god form, psykisk tøff, godt forberedt, samt ha trent mye inn mot løpet, tåle mange repetisjoner, samt være godt kjent med å trene med vektvest.
Men du vil sitte igjen med en unik OCR-opplevelse du sent vil glemme!

THE ONLY EASY DAY WAS YESTERDAY - GO HEAVY OR GO HOME!
NAVYRACE - S.E.A.L.


OBS! S.E.A.L. HERRER FOR 2020 ER ALLEREDE NESTEN UTSOLGT!