Det første hinderet møter du FØR startstreken!

Trodde du det bare var å stille på startstreken i NavyRace??? Åh, neida.. Du er herved innkalt til PRE-RACE BOOTCAMP! :)

For i år, som ifjor, er løpets første hinder FØR start! I likhet med Forsvaret, sender vi ingen ut i strid uten at de har bestått NavyRace’s egen “rekruttskole”! Dette er en obligatorisk del av løypa som man må passere gjennom for å komme til start-streken..

Så.. Samtlige løpere SKAL stille i Bootcamp-området ved startstreken - 10 minutter før sin starttid!!

Her vil Drillsersjant Martinsen, Boldevin og Lien kjøre en intensiv og underholdende pre-race-bootcamp for å evaluere om du er skikket, motivert og ikke minst gira nok til å slippe ut i løypa vår! Du vil bli litt bløt, du vil garantert bli varm i musklene, og du vil bombesikkert opp pulsen - og ikke minst humøret!! :) :) :)

Vi sees på Lørdag!!

Bootcamp.JPG