8 KM - 30 MORSOMME OG UTFORDRENDE HINDER!


 

Løpet går av stabelen 08. august 2020 - Aldersgrense for seniorløpet er 16 år - Eget KIDS-løp for de på mellom 6 og 16 år den 07. august 2020.
Det er tre seniorklasser: SEAL, Elite og Normal - Man kan melde seg på som individ eller lag - Påmeldingen er åpen!


OM NAVY RACE OCR
Alle kan gjennomføre! Klarer man ikke hinderet finnes det strafferunder som alternativ. Vi skal sørge for en dag full av smil, utfordringer og mestringsfølelse - for både store og små!For å lykkes med å opprettholde jevnlig trening kan et konkret mål være tingen. Navy Race OCR gir deg en liten utfordring, som du fint vil mestre dersom du har et lite treningsgrunnlag i bunnen. Om du bestemmer deg for å kaste deg ut i det og delta så vil det kanskje være et mål som får deg litt ut av komfortsonen til å begynne med, og det er en god ting. Det er nemlig når vi beveger oss litt utenfor våre daglige vaner at vi vokser og utvikler oss.

Å mestre deltagelse i et hinderløp vil gi deg en god følelse etterpå, og mange beundrende klapp på skulderen. Vi er sikre på at du klarer det! Men hvordan kommer du igang med forberedelsene? Navy Race OCR arrangeres av folk med lang treningsbakgrunn, via Green Team. Primus motor og gründer av arrangementet er personlig trener Truls-Petter Green Strøm.

MILITÆRT TEMA
På Navy Race får du en solid dose av livet i grønt. Selve løpet skjer i militære omgivelser og hindrene vil ha militært tema. Navy Race OCR gjennomføres på Karljohansvern Orlogsstasjon i Horten - Med sine kanoner, skyttergraver, krigsskip og ubåt er det den perfekte setting for et militærinspirert hinderløp. Løpet skjer rundt kanontårn, over krigsskip, under ubåter, forbi torpedobåter, i skogen, i strandkanten og på dypet +++ Dette blir rått og moro!

MAT, DRIKKE OG UTSTYR
Det vil være salg av mat og drikke for både utøvere og tilskuere på arenaen, samt at Nocco og Barbell er på plass på Arenaen. Det vil også bli solgt diverse produkter og tjenester på arenaområdet, så her burde det være noe for alle!

_DSC1548.jpg
_I5A0235-Edit.jpg
navy_race-486.jpg
L1010939.jpg
OF8A6087.jpg