8 KM - 30 MORSOMME OG UTFORDRENDE HINDER!


 

Løper går av stabelen 11. august 2018- Aldersgrense for seniorløpet er 17 år - Eget juniorøp for de på 6 - 16 år. Det er tre seniorklasser: SEAL, Elite og Normal - Man kan melde seg på som individ eller lag - Påmeldingen er allerede åpen!


OM NAVY RACE OCR
Alle kan gjennomføre! Klarer man ikke hinderet finnes det strafferunder som alternativ. Vi skal sørge for en dag full av smil, utfordringer og mestringsfølelse - for både store og små!For å lykkes med å opprettholde jevnlig trening kan et konkret mål være tingen. Navy Race OCR gir deg en liten utfordring, som du fint vil mestre dersom du har et lite treningsgrunnlag i bunnen. Om du bestemmer deg for å kaste deg ut i det og delta så vil det kanskje være et mål som får deg litt ut av komfortsonen til å begynne med, og det er en bra ting. Det er nemlig når vi beveger oss litt utenfor våre daglige vaner at vi vokser og utvikler oss.

Å mestre deltagelse i et hinderløp vil gi deg en god følelse etterpå, og mange beundrende klapp på skulderen. Og vi er sikker på at du klarer det! Men hvordan kommer du igang med forberedelsene? Navy Race OCR arrangeres av folk med lang treningsbakgrunn, via Green Team. Primus motor og gründer av arrangementet er Personlig trener Truls-Petter Green Strøm.
 

MILITÆRT TEMA - MILITÆR TILSTEDEVÆRELSE
På Navy Race får en solid dose av livet i grønt. Selve løpet skjer i militære omgivelser og hindere vil ha militært tema. Navy Race OCR gjennomføres på Karljohansvern Orlogsstasjon i Horten - Med sine kanoner, skyttergraver, krigsskip og ubåter er det den perfekte setting for et militærinspirert hinderløp. Løpet skjer rundt kanontårn, over krigsskip, under ubåter, forbi torpedobåter, i skogen, i strandkanten og på dypet +++ Dette blir rått og moro!

I tillegg vil det være militære avdelinger fra det Norske Forsvaret på plass med soldater, kjøretøy og utstyr for å vise seg frem, informere, demonstrere og rekruttere,
i tillegg til at vi vil ha stander med salg fra leverandører av militære effekter, klær og utstyr!

 

 

 
Tidslinje-hvit.png
 
Flip_big.jpg
_I5A0235-Edit.jpg
IMG_20170915_191519854_HDR.jpg
_I5A0370-Edit2.jpg
climb-2490834_1920.jpg