ALLE KAN GJENNOMFØRE, UANSETT FORM!


 

I NavyRace skal alle, uansett ALDER, forutsetning og fysisk form, finne en real utfordring.
Her får du en presentasjon av de ulike klassene i NavyRace slik at du kan finne den rette utfordringen OG OPPLEVELSEN for deg!


NORMAL

KLASSEN FOR ALLE

DETTE ER KLASSEN FOR ALLE, ENTEN DU STILLER SOM LAG ELLER ENKELTDELTAGER. SELV OM DU HAR MELDT DEG PÅ LAG ER DET OPP TIL LAGET OM DE VIL HOLDE SEG SAMLET UNDER LØPET OG HJELPE HVERANDRE UNDERVEIS.

Det er opp til laget å velge hvordan de vil gjennomføre løpet, om de vil gjennomføre samlet og hjelpe hverandre, eller om de vil løpe mer individuelt, men ha mulighet til å få/gi hjelp underveis. De som melder seg på med samme lagnavn starter i samme pulje. Alle deltakerne får sin individuelle tid.

Vi vil sørge for at alle som har meldt seg på under samme teamnavn starter i samme pulje. Hindrene er de samme som i Seal og eliteklassen. Denne klassen er super å bruke til for eksempel teambuilding for familielag, bedrifter og idrettslag der man kan samarbeide gjennom løypa. Dette blir gøy!  Har du spørsmål send oss gjerne en mail.


ELITE

FOR DEG I GOD FORM

DETTE ER KLASSEN SOM SENDES FØRST UT I LØYPA.
VI ANBEFALER AT DU HAR ET GODT TRENINGSGRUNNLAG FOR Å MELDE DEG PÅ I ELITEKLASSEN.

Er du en av dem som vil holde et høyt tempo gjennom løypa, så er dette klassen for deg. Har du lite eller ingen erfaring med hinderløp anbefaler vi at du melder deg på i normalklassen. De som stiller til start i eliteklassen vil få utlevert startnummer i form av vest som skal leveres inn etter målgang. Denne vesten er merket Elite. Har du spørsmål send oss gjerne en mail.


SEAL

KUN FOR DE ALLER TØFFESTE

DETTE ER KLASSEN HVOR HVER AV DELTAGERNE FÅR UTLEVERT EN VEKTVEST. MENNENES VEST VEIER 10 KG, KVINNENES VEST VEIER 5KG.
DETTE VIL GI DEG EN EKSTRA UTFORDRING, OG KLASSEN ER KUN EGNET FOR VELTRENTE DE SOM VIL HA DET EKSTRA HARDT!

Fem og ti kg høres kanskje ikke så mye ut, med det vil utgjøre en merkbar forskjell for deltakerne. Den ekstra vekten vil gi deg utfordringer i løp både på land og i vann, og når de ulike hindrene skal gjennomføres. (Obs: Vesten tas av ved svømming.) Du vil også møte på ekstra utfordringer og høyere krav både FØR og under løpet, som vil teste deg langt utover hva den allmenne OCR-deltageren er vant med. Dette er kun for deg som er i veldig god form!

Obs: Det er begrenset antall plasser og pågangen er stor, så meld deg på i tide om dette høres ut som noe for deg! Har du spørsmål send oss gjerne en mail. Har du allerede meldt deg på i denne klassen er det mulig å endre. NB! Det er anbefalt at du stiller ekstra godt forberedt, er i god fysisk form, samt at du trener mye med vektvest inn mot løpet, dersom du ikke er vant til dette.


KIDS

FOR DE MELLOM 5 -15 ÅR

HINDERLØYPE ER LIKE MORO FOR DE YNGSTE, SÅ VI ARRANGERER OGSÅ NAVYRACE KIDS! 
NAVYRACE KIDS ER FOR ALLE BARN I ALDEREN 5 TIL 15 ÅR, MED EGNE HINDERE.

Denne dagen skal være barnas løp. Det skal være gøy, og alle skal føle mestring. Alle får deltagerpremie og skryt for vel gjennomført arrangement. Meld dere på, ta med venner, fotball-laget, håndball-laget, fettere og kusiner, naboer og klassekamerater.