ALLE KAN GJENNOMFØRE, UANSETT FORM!


 

NORMAL

KLASSEN FOR ALLE

DETTE ER KLASSEN FOR ALLE, ENTEN DU STILLER SOM LAG ELLER ENKELTDELTAGER. SELV OM DU HAR MELDT DEG PÅ LAG ER DET OPP TIL LAGET OM DE VIL HOLDE SEG SAMLET UNDER LØPET OG HJELPE HVERANDRE UNDERVEIS.

Alle deltakerne får si individuelle tid. Men vi vil sørge for at alle som har meldt seg på under samme teamnavn starter i samme pulje. Hindrene er de samme som i Seal og Eliteklassen. Denne klassen er super å bruke som for eksempel teambuilding i forhold til familielag, bedrifter og idrettslag for å samarbeide gjennom løypa. Dette blir gøy!  Har du spørsmål send oss gjerne en mail.


ELITE

FOR DEG I GOD FORM

DETTE ER KLASSEN SOM VIL SENDES FØRST UT I LØYPA OG VI ANBEFALER AT DU HAR ET GODT TRENINGSGRUNNLAG FOR Å MELDE DEG PÅ I ELITEKLASSEN.

Er du en av de som vil holde et høyt tempo gjennom løypa så er dette klassen for deg. Har du lite eller ingen erfaring med hinderløp så er det anbefalt å melde seg på i ordinær klassen. De som stiller til start i Eliteklassen vil få utlevert startnummer i form av vest som skal leveres inn etter målgang. Denne vesten er merket Elite. Har du spørsmål send oss gjerne en mail.


SEAL

KUN FOR DE ALLER TØFFESTE

DETTE ER KLASSEN HVOR HVER AV DELTAGERNE VIL FÅ UTLEVERT EN VEKTVEST. VEKTVESTEN FOR DAMER VIL VEIE 5 KG MENS MENN FÅR 10 KG. DETTE VIL GI DEG EN EKSTRA UTFORDRING OG KLASSEN ER EGNET FOR DE SOM VIL HA DET HARDT!

10 og 5 kg høres kanskje ikke så mye ut for noen, men du vil merke stor forskjell med den ekstra vekten på både løping, over hinder og i grunt vann. Det er begrensede plasser og pågangen er stor, så meld deg på i tide om dette høres ut som noe for deg! Har du spørsmål send oss gjerne en mail. Har du allerede meldt deg på i denne klassen er det mulig å endre. NB! Det er anbefalt at du trener med vektvest inn mot løpet dersom du ikke er vant til dette.


JUNIOR

FOR DE MELLOM 6 -16 ÅR

HINDERLØYPE ER LIKE MORO FOR DE MINSTE, SÅ VI ARRANGERER OGSÅ NAVY RACE JUNIOR FOR DE MINSTE OCR'erne! NAVYRACE JUNIOR ER FOR ALLE BARN I ALDEREN 6-16 ÅR, MED EGNE HINDER FOR BARN.  

Denne dagen skal være barnas dag. Det skal være gøy, alle skal føle mestring og alle heier på alle. Det er ingen vinner og ingen taper denne dagen. Alle får som nevnt premie og skryt for vel gjennomført arrangement. Meld dere på, ta med venner, fotball-laget, håndball-laget, fettere og kusiner, naboer og klassekamerater.